Werkwijze Roelofsen keukens

Zo komen wij samen tot het mooiste resultaat. 

Tijdens een verkennend gesprek bij je thuis of in mijn showroom bespreken we jullie ideeën en wensen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en probeer ik je direct al te voorzien van creatief advies of tips waar je rekening mee moet houden. 

Daarna gaan we de keuken samenstellen en ontwerpen. Ik maak een gedetailleerde tekening van de keuken en samen gaan we de materialen, apparatuur en kleuren uitkiezen.  

Zijn alle keuzes gemaakt dan zal ik een uitgewerkte begroting maken. Zonder verborgen kosten, tijdelijke kortingen of andere druk om direct te beslissen. Je mag een begroting verwachten met eerlijke en transparante prijzen zodat je rustig je keuze kan maken. 

Is het ontwerp definitief en zijn we het eens over de begroting dan gaan we de Levering en plaatsing plannen. Gemiddeld is de levertijd van een keuken tussen de 3 tot 7 maanden.

Samen met mijn team van specialisten kunnen wij het gehele project voor je organiseren. Of het een complete renovatie wordt met vloerverwarming en uitbouw of alleen de keuken wij regelen het allemaal. 

Tijdens de levering en plaatsing proberen wij zo goed mogelijk mee te denken zodat overlast minimaal is. Meestal met een paar dagen zijn wij klaar en kunnen jullie genieten van de nieuwe keuken. 

Wij gaan pas weg als alles naar wens is. Wij staat voor kwaliteit in de producten die wij plaatsen en afwerken.